CÉGBEMUTATÓ:

A Waterlife Bt. 2001 áprilisától képviseli a MUSTO és HARKEN márkákat Magyarországon a müncheni Peter Frisch GmbH-n keresztül. Cégünk a termékek importját és disztribúcióját látja el. A kiskereskedelmi forgalomban ismert vitorlás- és sportboltokkal együttműködve vesz részt.
Büszkék vagyunk arra, hogy a több mint 30 éves fejlesztési múltra visszatekintő MUSTO vitorlásruhákat és HARKEN hajófelszereléseket képviselhetjük Magyarországon.

Az angol MUSTO sokak számára jól csengő név a hajósiparban, hisz neves vitorlázók, földkörüli versenyek és számos szakmai díj bizonyítja világelsőségét a technikai vitorlásruha gyártásban.

Az amerikai HARKEN cég szintén a folyamatos innováció elkötelezett híve. Termékeinek egy részét az Amerika Kupás hajókon tesztelik, de a jollék számára is évről-évre fejleszti például a Carbo Airblocks® csigáit.

Minden évben kiállítunk a Budapest Boat Show-n, ahol alkalmunk nyílik a vevőinkkel találkozni, az újdonságokról beszámolni, és a vizek-szelek világába újonnan belépőket megismerni.

Reméljük, hogy a MUSTO és HARKEN termékekkel még inkább élvezetessé tesszük a vízi sportok szerelmeseinek szórakozását, a versenyzőknél pedig hozzájárulunk a sikerekhez.

Jó szelet!

WATERLIFE BT.
8617 Kőröshegy, Hrsz. 111/3.
(Völgyhíd Kávézó épülete - M7 121-es lehajtó, völgyhíd alatti körforgalom kaposvári leágazás)
MOBIL: +36 30 350 1255
E-MAIL: info@waterlife.hu

Waterlife - a MUSTO vitorlás ruházat és a HARKEN hajófelszerelések magyarországi képviselete
Waterlife - a MUSTO vitorlás ruházat és a HARKEN hajófelszerelések magyarországi képviselete és forgalmazása. Vitorlázás prémium felszereléssel. Forgalmazott termékeink:
-hajós vízálló ruha (vízhatlan kabát és nadrág), -szárazruha (trocken), -technikai alsóruházat, -hajós cipő, -táska, -kesztyű, -sapka,
-csőrlő, -csiga, -kötélvezető (klemm),  -sín, -traveller, -latnicsúszka rendszerek, -fockroller stb.
Email: info@waterlife.hu    Telefon: 06/30-350-1255